Λίγα λόγια για μας...

Paper Factory

Εκσυγχρονισμένα υλικά συσκευασίας και αναλώσιμα σε ασυναγώνιστες τιμές!

Η μεγαλύτερη πρόκληση από την δημιουργία της εταιρείας έως και σήμερα, είναι η προσπάθειά μας να μην κάνουμε εισαγωγές, στηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα, και ταυτόχρονα να έχουμε τιμές τόσο χαμηλές, που να μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα προϊόντα εισαγωγής!

Η Αρχή

Το 2014, συζητώντας με ιδιοκτήτες καταστημάτων, εντοπίσαμε στην αγορά έλλειψη σύγχρονων υλικών συσκευασίας, εξειδικευμένων για συγκεκριμένους κλάδους (πχ τουριστικά καταστήματα). Η ιδέα λοιπόν ήταν να βρεθεί ένας εξωτερικός συνεργάτης της κάθε επιχείρησης, που θα αναλάβει να βρει ή να δημιουργήσει στοχευμένα υλικά συσκευασίας και αναλώσιμα για τις ανάγκες της επιχείρησης αυτής και, παράλληλα, σε προσιτές τιμές. Για την ακρίβεια, η φιλοσοφία πίσω από αυτήν την ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια σχέση συνεργασίας, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, αφού ο στόχος είναι κοινός: να μείνει ευχαριστημένος ο τελικός καταναλωτής!

Σήμερα

Σήμερα, συνεχίζουμε την προσπάθεια να σας προσφέρουμε υλικά συσκευασίας και αναλώσιμα που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας στην καθημερινή της λειτουργία. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να μάθουμε για τις δικές σας ανάγκες. Αν έχετε κάποια ιδέα που θα διευκόλυνε τη λειτουργία της δικής σας επιχείρησης , είμαστε εδώ για εσάς!
Γιατί σήμερα...

... η συσκευασία κάνει τη διαφορά!

Η ευτυχία δεν βρίσκεται σε αυτά που παίρνουμε, αλλά σε αυτά που δίνουμε.